Trendy tøj til teenagere

HOUNd  er et teen fashion brand, med kollektionerne HOUNd dreng og HOUNd pige, der altid er helt fremme, når det gælder om at præsentere de nyeste tendenser på markedet.  

#MÅLSÆTNINGEN for HOUNd dreng og HOUNd pige er at lave tøj til teenagere, der skiller sig ud fra mængden. Det gør vi blandt andet ved at lægge os mere op ad den voksne mode frem for børnemoden.

#INSPIRATIONEN til kollektionerne henter vi på gaden, i skolegården og fra alle mulige sjove og spændende steder rundt om i verden, hvor teenagerne holder til. Derudover er HOUNd selvfølgelig også med på beatet hvad angår de nye impulser, der danner de nyeste trends.

HOUNd dreng er et cool teen fashion brand med spids kompetance indenfor jeans, vi har altid et fast udvalg af op til 7 forskellige jeans modeller. Derudover indeholder kollektionerne også t-s, sweat, jakker mv, til at fuldende dit cool look.  Vi designer også en kollektion til konfirmand drengen.

HOUNd pige henvender sig til teen pigen der elsker mode og som ikke vil gå på kompromis. Stilen tager udgangspunkt i skandinavisk street style, med et feminint udtryk kombineret med et råt look  

Hver anden måned leverer HOUNd nye varer til forhandlerne. På grund af den korte produktionstid er det for HOUNd altid muligt at følge de nyeste trends, idet kollektionerne udvikles i takt med de nyeste tendenser – dermed er vi sikre på, at kollektionerne fra HOUNd altid er super trendy – med de rigtige snit og farver.

#BESØG en af vores forhandlere, som du finder på forhandlerlisten, eller giv os et kald hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Vi støtter Børns Vilkår

Vi støtter Børns Vilkår, fordi Børns Vilkår kæmper for at ingen børn svigtes hverken af samfundet eller voksne.

Børns Vilkår stopper svigt gennem inddragelse og samarbejde med børn, unge og voksne.

Børns Vilkår målretter indsatsen til børn med forskellige baggrunde og situationer.

Børns Vilkår tager udgangspunkt i FNs Børnekonvention med fokus på børns ret til omsorg, beskyttelse, inddragelse og udvikling.

HOUNds støtte til Børns Vilkår er en naturlig del af firmaets overordnede CSR politik og fokus på bæredygtighed.